torsdag, februari 08, 2007

Jag socialiserar mig

Det var väldigt vad den nya almenackan jag fick i min brevlåda blev full fort! Förutom skolan så expanderas nu mitt umgänge med klassisarna till fritiden, och det är trevligt, för det är en mycket fin klass jag går i. Många vänliga själar.
Idag var vi ute och fikade, imorgon ska jag antagligen på en födelsedagsfest, och nästa vecka blir det eventuellt en knytis. Och utöver klassisarna skall jag på lördag socialisera mig med E då vi ska åka till Kvibergs marknad och till Orientens hus. Nästa vecka blir det bio med Josefina som har sportlov, och kanske bio med Hanna också. Snart fyller jag år och då blir det till att ha en fest för familjen och en för mina kära vänner och en utvidgad umgängeskrets.
Att jag är så social just nu handlar inte bara om att jag får fler inbjudningar, utan också för att jag psykiskt är inne i en mycket social period. Jag känner mig energisk, sexuell och ser objekt överallt, jag ser så mycket kärlek och vackra människor runtomkring mig. Jag känner mig som en sexualiserad DiLeva och försöker suga musten ur folket. Förhoppningsvis hinner jag suga ut det väsentliga ur kurslitteraturen också!

Frid på jorden!

2 kommentarer:

Tant Grön sa...

öööh...ok? vad menar han?? Hursomhelst david, det är bara att köra på!! låter härligt :o)

emma sa...

yeay. tomorrow at 9.15. be there or be square. lalalalalala. borde sova.