lördag, oktober 21, 2006

Igår såg jag på film











The hours igen, och denna gång blev jag mer knäckt än vanligt.
Kändes ungefär som att bli nersugen i ett sorgens svarta hål.

4 kommentarer:

Sköna Helena sa...

Okej, detta är smått osannolikt då jag sprang på din blogg av en ren slump, men så såg jag Emma på bild och... är du David som gick i 7-8-9F på Ytterbyskolan? Jag är Helena Skoog, som i så fall gick i samma klass och som ofta undrat vad du gör nu. Hoppas att allt är bra. Så du pluggar till socionom? Här i Göteborg? I så fall sprang vi dessutom i samma hus förra terminen, eftersom jag pluggar till journalist. Hör gärna av dig! Hoppas allt är bra!

D-C sa...

haha, dig stöter man på på de allra mest oväntade ställen Helena, senast för några år sen var det väl Grön expess? ;) Jajamensan, jag pluggar till socionom nu, förra terminen läste jag Medie- och kommunikationsvetenskap och det var ju också i samma hus som ditt. Men eftersom du läser journalistik så antar jag att du kanske stött på Karin Mattson..? =) Ha det bra!

Sköna Helena sa...

Ja, det har jag faktiskt gjort. Hon läser terminen under mig. Men nu är jag uppe vid Linnéplatsen, i mediehuset där, och gör tv. Kan fortfarande inte komma över vilken EXTREM slump det var att jag hackade mig hit. Gick in på sidor jag inte brukar besöka och hamnade av en slump på en blogg där du av en slump hade kommenterat. Ska hälsa från Anna också - pratade m henne igår. Hon pluggar också journalistik, fast i Kalmar och mer tv än skrivande. Var bor du nu? Har ju smygläst en massa om din inredning :)

D-C sa...

Ojojoj, jag ser framemot din journalistkarriär Helena, hoppas att allt kommer gå bra.
Jag bor i Kungälv sedan två år tillbaka i en etta på Gamla Gärdesgatan, alltså den gatan som går paralellt med Ytterbyvägen. Trevligt område där jag har utsickt över fina villor. Vart bor du någonstans? Hälsa tillbaka till Anna, för nu har jag smygläst båda era bloggar. ;)Vad är det för tv-program du gör?