torsdag, augusti 23, 2007

Mensa

Marknadsföringsavdelningen på Libresse måste ju antingen vara helt hjärndöd eller tro att alla kvinnor som använder bindor är det.
För ett tag sedan lanserade de bindor med doft. Parfym i skrevet. Vem sätter näsan där när det kommer ut blod??
"Inspirationen är hämtad från naturens egna källor till välbefinnande. Produkterna innehåller både aloe vera och kamomill och är också prydda med ett diskret blommönster i grönt, för att det ska kännas lite extra roligt att använda dem."
Och nu har de lanserat "designade" bindor (som om förpackningarna inte var designade förut) med meningen om att de ska göra det "roligare att ha mens". Det måste ju vara ett slag i ansiktet på alla menstruerande kvinnor!
"Mönstren är inspirerade av inredningstrender, som tapeter med många färger och mönster men även från textilier och mode där designen ofta har en retrokänsla från 60-talet."
Tapetmens, menstapet, retromens?

Tummen ner!

3 kommentarer:

fröken stistrup sa...

Haha, attans. Skulle precis skriva och klaga om det där. Håller med. Hur fan blir det roligare att ha veckan när bindorna har mönster. Visste inte om att de fanns de som luktade, men det är ju mer vettigt än det där med tapeten. Mensen luktar inge vidare så har de bindor man doftar över det med så är väl det okej.
Men ja... nej, helt knäppt. Dessutom höjer de priserna då också. Skoj.

Lo sa...

måste vara män som kommit på denna produkt.

Godot sa...

Hahaha! Strålande inlägg! :)

/Wanda