torsdag, juni 14, 2007

Köp ett somrigt plagg innan butiken försvinner!

Välkomna in i mitt välordnade pandemonia där fel är rätt, och rätt är fel, där det X-klassade klär dig som handen i handsken och följer med dig vart du än går.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så jättemycket för skivan. Jag ska genast lyssna på den. Men jag undrar, fanns det någon tanke bakom kortet på dig och Lisa? ("För mycket flott är inte bra"?) Kramar Johanna

D-C sa...

Johanna:
Varsågod vännen!
Kortet är på intet sätt riktat personligen till dig! Jag kom på meningen själv då jag såg bilden, och den kan tolkas både symboliskt och direkt: Dels är det ju dåligt med för mycket fett för kroppen, men man kan också tolka det som att för mycket "fett" (tex pengar, saker, materialism mm) är dåligt för själen, dvs om man fokuserar för mycket på världsliga ting kan man glömma bort det som är viktigast här i livet. =)

fröken stistrup sa...

Har nada zero noll kronor pa banken tyvarr. Du far allt ha buktiken igang langre.

D-C sa...

Asti: Tror butiken blir kvar ca en månad till.
För att kunna ha det stora antal produkter och motiv i butiken så satte jag för nästan ett år sedan in 300 kr. Men för att få ut de pengar man tjänat på sina motiv krävs att man tjänat 400. Jag har fortfarande inte tjänat ihop så mycket, och nu är snart prenumerationen slut, och jag har ingen lust att sätta in 300 till för ytterligare ett år när jag inte ens fått ut några pengar den tid jag haft butiken. Då blir det ju världens fölustaffär, så nu försöker jag få folk till att köpa innan mitt år är slut.
Så skramla ihop lite cash för min skull nu! ;)
Puss...