lördag, maj 05, 2007

Mördare, våldtäckare och psykfall

En beständig mardröm och otrevlig fantasi jag har är att någon bryter sig in i min lägenhet. Ofta har jag vaknat, och i mitt dåsiga tillstånd fått för mig att någon försöker bryta sig in. Har jag sovit naken har jag frenetiskt börjat leta kalsonger för att ha nåt på mig när personen ifråga gör entré.
För några nätter sedan hände det nästan, och dessutom på riktigt...
Jag hörde folk i trappan vid kvart över tre på natten. Och helt plötsligt började någon vrida om en nyckel i dörren. Hjälp! En mördare! En våldtäckare! Ett psykfall!!!!
Jag låg med hjärtat på spurt och lyssnade på hur de prövade flera olika nycklar i låset, och efter en stund sa de "nej det är fel nyckel, det här är ju inte sant!" Då började jag inse att det var folk som hade gått till fel lägenhet. Så jag hoppade demostrativt upp ur sängen så att de skulle höra att jag kom, drog på mig min morgonrock, öppnade dörren och mötte ett gäng fulla ungdomar varav en av tjejerna satt ner på golvet och försökte fixa till sin sko. "Ååååhhh ursäkta, fel lägenhet, förlåt!"
Fulla människor kan bli så förbannat jobbiga om man själv är nykter, speciellt om de närmast besannar en gammal otäck mardröm. Nästa fulla festgäng som försöker ta sig in till mig mitt i natten kommer jag att sparka ner för trapporna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha...

Ja, det är bäst att ha kallingar/trosor på när sexgalningen bryter sig in... Pinsamt det skulle bli annars liksom =)

Hahaha...

D-C sa...

Cinna: mihihihi, så sant! Sexgalningen ska ju inte få det alltför lätt, egentligen borde man för sin egen säkerhets skull sova i rustning med kyskhetsbälte!

Tant Grön sa...

fy vad otäckt, skönt att du ändå gick upp hörredu, så att du fick se att det inte var ngt farligare än så...